Transport si retururi

Raxela (raxela.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

LIVRARE GRATUITA

  • Fan Courier - livrare in 3-5 zile, 0 RON (Doar pentru localitatile aflate in aria de acoperire a Fan Courier, durata de livrare poate sa varieze in functie de zilele libere si curier)

 

Returnarea produselor

Produsul se poate returna potrivit O.G. 34/2014 in termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii din orice motiv sau daca nu sunteti multumit.

Produsul trebuie sa fie returnat in conditii perfecte, identice cu cele initiale. Nu poate fi acceptat returul produsului zgariat, fara accesorii, fara etichete intacte sau a produsului purtat, uzat. Returul trebuie sa ajunga la comerciantul Raxela (raxela.ro) in termen de 14 zile calendaristice din mementul in care s-a facut anuntul de intentie de retur. Costul transportului este suportat de catre cumparator, conform legii.

Returnarea contravalorii produsului se face exclusiv prin cont bancar in contul IBAN comunicat corect de catre cumparator, in 14 zile.

Transportul pentru returnarea produselor trebuie sa se faca prin aceasi companie de curierat prin care a fost trimis coletul initial. Coletele care sunt trimise catre Raxela (raxela.ro) in sistem ramburs nu se primesc.

Returnarea produsului este valabila doar pentru persoane fizice.

Returul se face la adresa Str. Plevnei, Nr. 18, Jud. Brasov, Oras Brasov.

Conditii de returnare a produselor

  • inainte de returnare trebuie anuntata intentia de a returna produsul
  • produsul returnat trebuie ambalat intr-o alta cutie sau punga pentru a nu se deteriora ambalajul producatorului
  • produsul trebuie sa nu prezinte urme de purtare, sa nu fie zgariat, deteriorat (se recomanda probarea incaltamintei pe o suprafata moale: covor sau carpeta)
  • pentru returneare trebuie folosita compania de curierat care a livrat comanda
  • ne rezervam dreptul de a refuza produsul care nu indeplineste conditiile de returnare (este deteriorat sau uzat)